Bölücek Kadir-Nevişet Kameroğlu İlkokulu

Vizyon: eğitim öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: Öğrencilerimizi bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda Atatürkçü düşünceyi özümsemiş,çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi,beceri ve değerlerle donatılmış bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: Normal Öğretim (09:00-14:30)
Isınma: Doğalgaz
Lojman: 1 - Okul müdürü tarafından kullanılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bolucek67.meb.k12.tr

Adres - Bölücek Mahallesi 2 Nolu Sanayi Caddesi No99 Kdz.Ereğli/Zonguldak

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Bölücek Mahallesi Ereğli belediyesinin yeni mahallelerinden biridir.

Adres - Bölücek Mahallesi 2 Nolu Sanayi Caddesi No99 Kdz.Ereğli/Zonguldak

Ulaşım Ereğli Merkezden Ereğli Belediyesi Özel Halk Otobüslerinin düzenli olarak sabah 07.00´den-akşam 20.00´ye kadar yarım saatte bir seferleri vardır. Ayrıca Mahallemizden Ereğli-Kurtlar,Ereğli-Işıklı ve ereğli-Çayırlı dolmuşları her saat düzenli olarak geçmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçeye 4 km, İle 51 km